úterý, dubna 12, 2005

Accoustic Version

Vyhlašuje se pátrátní po akustických verzích tanečních hitů
Druhý disk "The Singles" Basement Jaxx, poslední skladba je akustická verze "Romeo". K sežřání, výborná, lahodná. Vzpomněl jsem si, že i Daft Punk měli na Daft Club akustickou verzi "One More Time", taky trochu smutnou, ale výbornou. Začal jsem pátrat dál a napadlo mě už jen "Gotta Get Thru This" Daniela Bedingfielda, původně 2stepové monstrum, v nové verzi takový cajdáček se špatným zpěvákem :) A také jsem objevil akustickou verzi původně hiphopu Centaur na poslední desce Buck 65 (Right Here Is se to album jmenuje a je to taky sbírka ujetostí, stejně jako u B jaxx a D punk.) Zní to sice trochu jako když Everlast dělá country (a všichni dobře víme, jak to dopadá!), je tam celý text z rapované verze (včetně perel: unfortunately for me, my private parts are monstrous, ale do našeho týmu se to vejde. Napadá vás něco dalšího? Sem s tím!!!

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

No, Somebody Told Me od Killers asi nesplňuje přesně definici "taneční pecky", ale zrovna ten Daniel Bedingfield udělal docela prďáckou akustickou verzi...

Anonymní řekl(a)...

No hele, Culture Beat měli akustickou verzi Crying In The Rain :))). JB

Karel Veselý řekl(a)...

Franouzský one-hit wonder Modjo také měli akustickou verzi svého
(Lady) Hear Me Tonight a dokonce i na té desce!!!

Vít Čondák řekl(a)...

Typicé je, že jsem si na to vzpomněl s pořádným zpožděním, ale co se dá dělat... =)
Co takhle předělávka Firestarter od Sneaker Pimps?
Z trochu jiného soudku by pak mohl být záznam živáku Bena Gibbarda, kde hrál jenom s kytarou Complicated od Avril Lavigne.