sobota, prosince 03, 2005

Meet Stuart Price...

Jestli přemýšlíte, proč je nová Madonna tak výborná a byla by ještě výbornější bez Madonny (sic.), pak už nepřemýšlejte. Za vším stojí papež nového disca, mistr super-smooth beatů a spasitel remixové scény. Říkejte mu Stuart Price (jako mu říká Madonna), Les Rhythmes Digitales (jak mu říkají fanoušci francouzského neo-diska konce 90.let, ale on sám je Anglán), Jacques Le Cont, Thin White Duke, Paper Faces, Zoot Woman (jak mu říká Missy Elliott, The Killes nebo Royksopp, když od něj chtějí remix). Tenhle chlapík je poslední rok všude a Confessions On A Dancefloor jen potvrdilo, co už všichni víme - can't do any wrong!

JlC sure shots:
Gwen Stefani - What You Waiting For (Jacques Le Cont Remix) tady si to Price zkoušel, Stefani je vlastně taková Madonna s pevnýma prsama
The Killers - Mr. Brightside (Thin White Duke Remix) punkfunková kapela, která není ani punková a díky JlC je aspoň funková
Missy Elliott - Lose Control (Jacques Le Cont Edit) Missy vždycky chtěla být robot
Royksopp - What Else Is There (Thin White Duke Remix) odnesla to ta holka z The Knife, která zpívá jako Kate Bush. Tady už ne.
Starsailor - Four to The Floor (Thin White Duke Remix) britpopoví wankeři zní jako králové disca. Tajemství? Price v nich probudil jejich latentní homosexualitu!

1 komentář:

tucznak řekl(a)...

mr. brightside remix rulezzz. thx, karl...