středa, ledna 24, 2007

Various

Všichni jsme věděli, že na Corinne Bailey Rae nebo Audioslave je něco divného, ale Motorhead a Ghostface Killah? Křesťanský magazín Love God's Way udělal dobrou službu (náckům) a zveřejnil seznam současných popových interpretů, kteří jsou homosexuální orientace. Vzpomínáte na organizaci Mothers Against Noise, ze které se později vyklubala originální reklamní kampaň na novou desku Wolf Eyes? Třeba nás bratři a sestry z LGW (lesbian&gay way?) ještě příjemně překvapí.

---

Vzpomínám si, že v 90.letech byla nějaká rocková kapela (Elastica?), která si předsevzala, že natočí a vydá jeden singl každý měsíc. Elektronický gabbaizer V/Vm 365 si na sebe ušil ještě krutější test, od ledna 2006 do ledna 2007 točil a uploadoval na internet jednu skladbu denně a k tomu si psal i podrobný deník. Blog a denní zápisky jsou zde, kompletní produkce v deseti zip souborech tady. Název? The Death Or Rave.

---

Není smutné, že na blogu Newmusic (výborný nápad!) vzbudil za měsíc existence největší debatu příspěvek o nejlepších britských sitcomech? Shodou okolností jsem právě čerstvě propadl seriálu Metalokalypse (ani britskému a dokonce animovanému) o norské death metalové kapele Dethklok. V reálu ho vysílá čím dál agilnější Adult Swim, na streamu zde. This is brutal!

1 komentář:

Vít Čondák řekl(a)...

Ten seznam LGW je fajn sbírka informací z druhé až z dvacáté ruky. Navíc tam píšou "a band that is Gay or propogating a Gay message", takže už začínám chápat, proč je tam třeba Björk (Venus as a Boy?) a podle podobného klíče tam toho asi zařadili spoustu. Vlastně mi to celé připadá skoro jako parodie ("You guys know of a lot more Gay Bands than I do. I can't keep up.") a Elton John je v seznamu dokonce dvakrát! ("really gay" =)