pátek, února 27, 2004

Pár zajímavých singlů

Jamelia - Thank You Urban pop od anglické divy, která snad konečně odstartuje směrem k vrcholu. Třetí singl z překvapivě dobrého alba stejného jména. R&B/hip pop, chytře šmrncnutý 2stepem. Jen takhle můžou v Anglii konkurovat hvězdám z druhé strany oceánu.

Sleepy Brown ft. OutKast - I Can't Wait

Kast vrací službičku Brownovi a oba se objevují v jeho debutovém singlu. Lehce zapomenutelný track, Big Boi je téměř neviditelný, Brown nepředvádí více než jen sladký refrén ala The Way You Move a králem show je Andre 3000. Nový funkový prezident rappuje přímo božsky a už se nemohu dočkat až zase vyjde album, kde nebude zpívat, ale pořádně si zarýmuje!

Hot Chip - Down With Prince

Minimalistický funk, který do tří minut našlápl chladné disco electro, na kterém Prince pracoval celý život. Nic o té skupině nevím a ani vědět nechci. Tohle je letošní "Your Woman" od White Town (pamatujete si? no tak! určitě!), dokonalý one hit wonder, bez tváře a bez mozku! A co je s tím Princem v názvu? Ten typas z Hot Chip zpívá: Mám už po krk lidí, kteří říkají, že mají po krk Prince. Super!

2 Play - So Confused
Prý garageový singl jara. No nevím. Eastend rapper Raghav má přinést trochu exotického východního feelingu, ale na mně je to prostě trochu příliš moc pop!

Usher - Yeah!
A't dělám co dělám, tahle novinka od mého nejoblíbenějšího napodobovatele M. Jacksona, se mi vůbec nelíbí. Na starosti ji má Lil Jon a je jasné, že půjde o špinavý jižanský crunk, který se mi k lesklému Usherovi moc nehodí. V radiové verzi ještě zbytečný Ludacris. Nuda.

Žádné komentáře: