pátek, prosince 03, 2004

Nu Singles

50 Cent - Disco Inferno Slibný název nového Fiddyho singlu se realizuje v značně průměrném tracku. 50 zní po pravě trochu unaveně a nevrušeně. "Shake that ass" v jeho podání zní jako varování, že už brzy usne. Dr.Dre to prostě poslední dobou nějak nedává a Shady label vypouští nudné a předvídatelné záležitosti (Obie Trice, Eminem a teď tenhle singl). Konec.


Gwen Stefani - What You Are Waiting For Tak dlouho jí říkali, že by mělo jít sólo, až to udělala. No Doubt vyzáblá holčička má debutové album (dost slabé) a z něho tento (dost dobrý) singl. Je to retro disco jak vyšité, Gwen se snaží zní jako Madonna před ztrátou panictví a dokazuje, že když má silný materiál roste s ním. Z hromady remixů jsem slyšel jen ten od Armanda Van Heldena a podle předpokladu je to monster.


Mario - Let Me Love You V USA už je to na trojce Billboardu, teenager Mario to zkouší s dospělejším druhým albem (Lil Jon, Neptunes atd.) a tohle je pilotní vábička. Scott Scorch má letos silný rok ("Lean Back"!!!), ale tohle je recyklovatelná R&B balada jak od Dupriho. Slabota. Mario si může i dál hrát na písečku s Bow Wowem.


Ying Yang Twinz - Halftime Tak dlouho se v souvislosti s crunkem mluvilo o fotbalových křiklounech, až Ying Yang Twins konečně natočili skladbu přímo pro poločas zápasu. Rovnou nabízí fanouškům hesla, která můžou křičet (Půjdou domůůůů...Jdeme na vás...Radši to zabalte). Zhruba v půlce se to změní z pochodové hudby do crunkové electro vřavy a pak už se jen slaví s trumpetami a velkým bubnem.

Žádné komentáře: