úterý, prosince 28, 2004

Ready 2 Blow in 2005

Velká jména pro rok 2005. Zapište do deníčků následujcící newcommery a odškrtávejte si, až zblázní svět.



LCD Soundsystem (Staro/nový discopunkový král James Murphy (The DFA) a jeho soukromý projekt. Desku už jsem slyšel a je vynikající, venku bude koncem ledna.)

The Game (Nový objev Dr. Dre a 50 Centa, rapový těžkotonážník, který by měl letos prodat ještě více desek než Fiddy. Jeho "Documentary" vychází už na začátku ledna a beaty mu kromě Dreho dodali Kanye, Timbo nebo Just Blaze. Možná po dlouhých letech velká hvězda z východního pobřeží.)

M.I.A. (Londýnsko - srílanská zpěvačka čeká na hitový singl a oficiální desku. Letos byl "Piracy Funds Terrorism" jedním z nejžádanějších bootlegů roku.

Kano (Garageový rapper by snad konečně měl vyjít na světlo boží s albem, které by mělo potvrdit, že je rovnocenným soupeřem Rascala. Snad už v únoru.)

Annie (Norská electro-popová zpěvačka, která má obří citaci zatím jen v blogosféře. XL pro ni snad vymýšlí nějakou geniální promotion a hlavně čekají, až vyjde singl "Heartbeat". Dost možná jedno z lednových čísel jedna v UK Chartu.)

Lady Sovereign (grimeová princezna snad vyjde ven s velkým albem), Teedra Moses (R&B zpěvačka s velkou nevýhodou na malém labelu, ale stačí, aby si ji všiml někdo v majors pustil její album "Complex Simplicity" a cesta ke slávě je jasná), Lil Scrappy (atlantský rapper pod dohledem Lil Jona letos debutoval split albem s Trilville, ale má ještě na víc), Akira the Don (hiphopový producent), Diplo (prosadí se albem na Ninja Tune?), Rex the Dog (uvedli se slibným singlem "Frequence"), Immortal Technique (konečně?), Bloc Party (indie rock/ další z bohaté kupy chytrých amerických kytarovek)...
Více příští týden na Musicserveru v obsáhlejším článku

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jen drobné korekce... Annie vydává u 679 Recordings a Bloc Party jsou z Londýna.
Strictly Blue