sobota, ledna 03, 2004

Karl's 2003 WORST


Když už jsme u toho bilancování, tak proč se taky nepodívat, co se v minulém roce nepovedlo.
Seznamy nejhorších desek mají o trochu slabší tradici než ty o nejlepších, ale i přesto se jich letos pár urodilo. Takže, než se pustíme do toho mého, můžete juknout třeba do shitlistů EIL, Guitar Worldu, Rock View, Onion Music, do toho, co napsal Ryan Benharrise, portál The Milk Factory, prestižní Playlouder, nebo Epinions.

a nejhorší desky roku podle Karl Muzzik Labu jsou

Prince - N.E.W.S. Hodina jazzové onanie od někdejšího krále. Pro fanoušky funkového aristokrata jediná rada: NEPOSLOUCHAT!
The Darkness - Permission To Land To má Británie za to, že předloni koketovala s Andrew W.K.. Letos dostali ještě brutálnější porci zatuchlého a stupidního rocku jménem The Darkness. Špatně pochopený vtip, který kapele přerostl přes hlavu. V historii už se pár takových věcí stalo, například obliba Bee Gees, nacismus a Helena Růžičková.
Metallica - St Anger & Korn - Take a Look in the Mirror Tyto alba patrně udají v budoucnu tón "nové metalové autenticity". Vezměte nástroje, opijte se a běžte do studia nahrát nepřipravený materiál. A říkejte tomu návrat ke kořenům. Fanoušci Metallicy už na tom jsou asi hodně špatně, když přestali rozlišovat mezi dobrou a špatnou hudbou. Ostatně kapela už to nedokáže zhruba od poloviny 90.let.
MJ Cole - Cut To The Case Album, které shrnuje vše, co je špatně na současné 2stepově scéně, lépe řečeno na její světlé straně (když momentálně vládne darkside). "Cut To The Case" je pro UKgarage to, co byl "Saturn Returnz" Goldie pro drumbass - marným pokusem o legitimizaci žánru v jakémsi těžce pochopitelném "uměleckém" ohledu. Po vynikajícím první albu dost těžké zklamání.
Lamb - Between Darkness and Wonder Něco smrdí zatuchlinou. Model kapely - zpěvačka a producent už dnes slouží snad jen psychoušům u počítačů na středních školách, aby mohli balit krásné blondýny, které umí trochu zpívat.
Massive Attack - 100th Window Moc drog a málo pozitivních podmětů "makes 3D a nasty boy". Album tak nezajímavé, že ho mnozí dokonce poslouchají jako novou sólovou desku Sinead O Connor. A líbí se jim tak!!! Sté okno nechte zavřené a raději si pusťte komedii s Leslie Nielsenem.
Macy Gray – The Trouble With Being Myself Pekelná nuda. Nebýt Becka, usnete hned na začátku.
Beyonce - Dangerously In Love První tři výborné skladby a konec. Sacharinu, že by jste si s ní mohli sladit kafe a navíc z půlky obsahuje skladby, které už vyšly jinde.
a další: B2K – 'Pandemonium!,Dave Gahan - Paper Monsters, Peaches - Fatherfucker, Plaid - Spokes, LFO - Sheat, Evanescence - Fallen ...

Žádné komentáře: