středa, května 04, 2005

Fresh from the Lab Vol.2

Muzzik Lab presents: Fresh from the lab mixtape 02 (Apr05)

Ok, další měsíc, další mix. Trocha R&B (rhythm&grime), trocha ulítlého trip hopu verze 05, několik skladeb postavených na zvucích symfonických nástrojů, pár hiphopových bouráků a trochu melancholičtější závěr. Celý mix trvá 20minut a pár sekund navíc a má něco málo pod 29 mega, takže pokud vám stahování spadne (což se bohužel u Webzdarma stává docela často), tak prosím neváhejte a stahujte znovu, na ftp to určitě je! (help help, hledám jiný stabilnější prostor, nevíte o něčem?)
Stahovat zde.


0:00 Masaru Sato - Ikuru
(melodie ke Kurosawově klasice "Žít". Moc pěkný film a nic lepšího jsem na úvod nenašel.

0:21 Kanye West - Diamonds (Instrumental Version)
(Westův rap se mi v singlové verzi moc nelíbí, a sem se hodila více instrumentálka. S odstupem to není nijak valný track, ale bombastičnost se mu upřít nedá).

1:25 Kinah Washington - Did You Hear (DJ Dangermouse Version) (tohle na mne vykouklo z třetího dílu Verve Remixed, Dangermouse se vytáhl)

2:48 Caribou - Lord Leopard (Moc pěkná a hlavně netypická věc od Mr. Manitoby, který musí novou desku vydat pod jiným jménem)

3:40 Songodsunns - Minors Intro Fire ft. Busdriver (Rapper 2Mex taky vydává pod novým nickem, tohle s ním spískal Busdriver)

4:42 Crazy Titch - Singalong (Instrumental Version) (Pokud o fúzi grime a symfonické hudby. Dost ujetý, mimochodem vokální verzi dominuje Titch, proto instrumentálka.)

5:23 Out Hud - Its For You (Nová deska je opravdu vynikající, tohle je jedna ze skladeb s vokálem, mnohovrstevnatý funkový bourák, kde se pořád něco děje - proto je taky v mixu skoro celý)

8:26 Ciara - Oh! ft. Ludacris (Ciaru si po Lil Jonovi ("Goodies") a Jazze Pha ("1,2 Step") vzali do parády Harris&Vidal a znovu je to bourák. Neodolatelné)

10:34 Wiley - Be Yourself ft. Dom (z mixtape Aim High vol. 2 se znovu o slovo hlásí grimeový eskymák Wiley s trochu mentorskou peckou)

12: 28 Sadie & Kano - So Sure (DJ Target Remix) (Tady se to špatně mixovalo, takže to zní jako kdyby přeskočila deska. Debut londýnské zpěvačky Sadie, track, který je podle Simona Reynoldse ve Wire první vlaštovkou budoucího rhythm&grime podstylu.)

15:20 Beck - Broken Drum (Boards Of Canada Remix)Tohle už jsem jednou chválil. Smutný Beck sedl na lep propracovanému remixu BoC.

17: 42 Basement Jaxx - Romeo (Accoustic Version) (Z druhého disku The Singles se vyloupla takhle smutná verze jinak rozjuchané skladby od B-Jaxx.)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ty jo, tvuj starší mix jsem se pokoušel stáhnout snad 1000x a ani jednou se mi to nepodařilo...